Dome Of Visions d. 6 . marts

Sammen med andre singer-songwritere fra ind og udland spiller jeg d.6.marts kl.12.30-15.00 en koncert i “Dome Of Visions”. Vi har besluttet, at det er tid til at skrive sange om nogen af de vigtige begivenheder, der sker i vores tid. De store forandringer med klima og flygtningestrømme.  Musikkens rolle er at sætte ord og følelser på de ting, vi oplever. Det hjælper os til at tage stilling og agere. Kom og vær med..

 

Dome-of-Visions-by-Kristoffer-Tejlgaard-and-Benny-Jepsen-05-537x387

https://www.facebook.com/events/826666457443815/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s