“Songbirds On The Move Tour”

I starten af oktober spillede  Lisen Elwin fra Sverige og Kristina Jacobsen fra USA samt jeg en del koncerter i København og i Stockholm. Det var intense 14 dage, hvor vi spillede hjemmekoncerter, på diverse spillesteder og caféer samt i Mariefred fængslet i Stockholm.

Meget inspirerende at møde verden og hinanden i musikken. Vi spillede de fleste koncerter “Nashville Style in The Round”, hvor de optrædende sidder ved siden af hinanden og skiftes til at synge en sang. Den stærkeste oplevelse var nok at spille de 3 koncerter i Mariefred fængslet, hvor vi oplevede, at publikum (de indsatte) var forbeholdne, men endte med at leve sig ind i musikken og stemningen. Et stærkt møde, som understregede for mig, hvad musikken kan udvirke. “Music is Love” som Lisen siger.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s