MillFactory

I studiet og indspille korstemmer til to numre jeg har skrevet “Hope”, som jeg skrev i sommers med inspiration og hjælp af den skønne sangerinde Anna Rehnstrøm. “Hope” var en bestilling til den gospel Charity tur, jeg skulle med på i Afrika.   Efterfølgende bad Julie Lindell, som var arrangør og korleder mig om at skrive en sang, som opsummerede, hvad vi havde oplevet. Det blev til sangen “One World”.  Glæder mig til at sangene bliver helt færdig indspillede. De skal gives til velgørende institutioner, som forhåbentlig kan bruge dem til at gøre opmærksom på vigtige projekter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s