New York

I påsken var jeg en tur i New York og indspille en sang sammen med Sonya Heller. Vi skrev sangen sammen sidste år på “Listening Room Retreat” i Californien. Sangen handler om en drøm, som jeg havde på vejen i flyet til San Fransisco. Jeg drømte om et landskab. Den første dag på sangskriver workshoppen bliver Sonya og jeg sat sammen og skal skrive en sang. Vi er i Redwood skoven, som har de største træer i verden. Vi går ud af huset og går op af bjerget, hvor der er en lille hytte, man kan sætte sig og skrive i. Da vi kommer op ser jeg, at landskabet er det, jeg har set i min drøm…Vi indspillede sangen i Brandon Wildes Studio i Brooklyn. Jeg glæder mig til at den bliver færdig:-)17861628_10154369340041524_270470972332033609_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s